Ga naar de inhoud

OVER ONS

Office Stories is de leukste co-working space in Breda voor ambitieuze, creatieve freelancers. Een fijne plek om te werken, leren en groeien. Geen collega’s meer als freelancer? Een eenzaam bestaan? Niemand om van te leren? No way! Huur een werkplek bij ons. We verwelkomen je graag in onze community.

Een fijne sfeer

Als je bij Office Stories binnenkomt merk je het meteen: hier voelt het fijn. Er heerst een open sfeer en iedereen is welkom. We zien elkaar niet als concurrenten, maar als collega’s. Er worden tips met elkaar uitgewisseld en ook de struggles komen op tafel. En mocht het nodig zijn, dan geven we elkaar af en toe graag een schop onder de kont. Het is echt zo: 1+1=3. Samen komen we verder!

Waarom we Office Stories zijn begonnen

Wij zijn zelf ook freelancers en vinden de vrijheid van het ondernemen heerlijk. Jij vast ook. Als je wilt kom je om 10 uur uit bed, kijk je ‘s middags een uur kattenfilmpjes en klap je jouw laptop om 4 uur weer voldaan dicht. Niemand die er iets van zegt! Je bouwt aan iets van jezelf en jij bepaalt het plafond. Ja, ondernemen is fijn!

Maar toch heeft het kantoorleven ook zijn voordelen. Collega’s met wie je een praatje kunt maken, die vragen hoe de vakantie was, waarmee je kunt brainstormen en waar je van kunt leren. Dat misten we! Daarom zijn we Office Stories begonnen. Hier heb je de vrijheid van het ondernemen én de fijne dingen van het kantoorleven.

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Marit Vervaart

AMBASSADEUR OFFICE STORIES

Marit is ambassadeur van Office Stories. Daarnaast heeft ze een marketingbureau genaamd FastMotion. Samen met haar online partners helpt ze mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme helpt ze je bij het behalen van jouw online doelen. Ze trekt relevante bezoekers naar je website, schrijft pakkende webteksten en zorgt voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

Hans Buis - mede-eigenaar Office Stories

Hans Buis

EIGENAAR OFFICE STORIES

Hans is eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance SEO-specialist. Met zijn bedrijf Marketence helpt hij bedrijven bij het behalen van hogere posities in Google. Van huis uit is hij een techie (of noem hem een nerd), maar wel met een liefde voor sales en marketing. Die twee eigenschappen samen zorgen voor resultaat. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, waar hij je graag van laat profiteren.

Robin van Tilburg - mede-eigenaar Office Stories

Robin van Tilburg

AMBASSADEUR OFFICE STORIES

Robin is ambassadeur van Office Stories. Daarnaast is hij freelance auteur, journalist & tekstschrijver. Hij werkt voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Daarnaast schreef hij onlangs een boek over vaderschap, genaamd Kickstart je vaderschap.

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

MARIT VERVAART

AMBASSADEUR OFFICE STORIES

Marit is ambassadeur van Office Stories. Daarnaast is ze freelance copywriter en contentstrateeg. Ze schrijft voornamelijk webteksten voor B2B- en SaaS-bedrijven. Ze is namelijk gek op het simpel verwoorden van complexe zaken.

Hans Buis - mede-eigenaar Office Stories

HANS BUIS

EIGENAAR OFFICE STORIES

Hans is de eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance SEO-specialist. Met zijn bedrijf Marketence helpt hij bedrijven bij het behalen van hogere posities in Google. Van huis uit is hij een techie (of noem hem een nerd), maar wel met een liefde voor sales en marketing. Die twee eigenschappen samen zorgen voor resultaat. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, waar hij je graag van laat profiteren.

Robin van Tilburg - mede-eigenaar Office Stories

ROBIN VAN TILBURG

AMBASSADEUR OFFICE STORIES

Robin is de ambassadeur van Office Stories. Daarnaast is hij freelance auteur, journalist & tekstschrijver. Hij werkt voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Daarnaast schreef hij onlangs een boek over vaderschap, genaamd Kickstart je vaderschap.

Kom je ook sfeer proeven? Plan een gratis proefdag!