HUURDERS

Office Stories is niet alleen een fijne werkplek. Het is ook een community van ambitieuze, creatieve ondernemers. We sparren, werken samen en helpen elkaar vooruit. Leer onze inspirerende huurders kennen:

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Marit Vervaart

Marit is mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is ze freelance copywriter en contentstrateeg. Ze schrijft voornamelijk webteksten voor B2B- en SaaS-bedrijven. Ze is namelijk gek op het simpel verwoorden van complexe zaken. Ook heeft ze onlangs het platform TrainerVinden opgericht.

www.fastmotion.nl
marit@fastmotion.nl

Robin van Tilburg - mede-eigenaar Office Stories

Robin van Tilburg

Robin is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance auteur, journalist & tekstschrijver. Hij werkt voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Daarnaast schreef hij onlangs een boek over vaderschap, genaamd Kickstart je vaderschap.

www.schrijfmeneer.nl
robin@schrijfmeneer.nl

Hans Buis - mede-eigenaar Office Stories

Hans Buis

Hans is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance SEO-specialist. Met zijn bedrijf Marketence helpt hij bedrijven bij het behalen van hogere posities in Google. Van huis uit is hij een techie (of noem hem een nerd), maar wel met een liefde voor sales en marketing. Die twee eigenschappen samen zorgen voor resultaat. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, waar hij je graag van laat profiteren.

marketence.nl
hans@marketence.nl

Danique Plaatzer

Bij Danique draait alles om het creëren van content. Ze schrijft artikelen voor haar eigen reisblog en voor andere bedrijven in de reisbranche. Daarnaast helpt ze andere ambitieuze ondernemers met het opzetten van hun contentstrategie en het verbeteren van hun online vindbaarheid. Dit doet ze onder andere door het aanbieden van één-op-één-sessies. Persoonlijkheid is daarbij de key, waardoor de boodschap uiteindelijk nog beter overkomt.

www.digital-roadmap.nl 
danique@digital-roadmap.nl 

Irèn Nooren

Het is Irèns passie om de beleving te verbeteren van jouw merk. Als freelancer verzorgt ze sinds 2000 de visuele communicatie rondom merken. Ze richt zich op activiteiten zoals communicatieplanning + grafische vormgeving + webdesign + fotografie + beheer social media.
Ze wordt blij van het creëren van sfeer, en van het opdoen van kennis. Daarom werkt ze het liefst aan projecten waarbij ze exclusieve lifestyle-producten promoot en waarbij ze uitgedaagd wordt om concrete resultaten te bereiken.

www.irennooren.nl
info@irennooren.nl

Hebe Illing

Hebe is eigenaar van het bedrijf Bureau Up, een business intelligence agency voor het MKB. Hebe heeft een passie voor het meetbaar maken van KPI’s en het inzichtelijk maken van zaken binnen je bedrijf. En voor Excel! Je kunt bij Bureau Up dus ook terecht met al je Excel troubles en Hebe geeft Excel trainingen op maat, online en in-company.

Bureau Up is er ook voor zzp’ers en heeft een shop waar je plug & play tools en templates kunt downloaden om je werk gemakkelijker, sneller en overzichtelijker te maken.

www.bureauup.com
hebe@bureauup.com

Tatjana Berle

Tatjana Berle is een Duitstalige online marketeer en als freelancer actief onder de naam DACHpilot. Van oorsprong komt ze uit Duitsland, maar ze woont inmiddels sinds 2008 in Nederland. Als marketeer helpt ze Nederlandse bedrijven met hun online marketing in de Duitstalige D-A-CH-landen.

dachpilot.nl
check-in@dachpilot.nl

Nikki Pommer

Nikki inspireert anderen om zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past. Dat doet ze als schrijver, spreker en maker van content. Ze publiceerde twee boeken en reist als spreker en programmaontwikkelaar het land door om (digitale) lezingen en workshops te geven over 21 first century soft skills en maatschappelijke innovatie. Daarmee helpt ze de kloof tussen jonge mensen en de maatschappij/werkvloer te verkleinen. Ze zet graag haar hersenen aan het werk voor het bedenken van creatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

nikkipommer.nl
hey@nikkipommer.nl

Robert Knoester

Robert is een ervaren ICT-generalist (DevOps engineer/integrator/consultant) met een pragmatische aanpak en een hands-on no-nonsense mentaliteit. Iemand die graag meedenkt, adviseert en begeleid bij het maken van keuzes. Hij heeft ervaring bij zowel grote enterprise-omgevingen als MKB. Hierdoor heeft hij veel kennis opgedaan van verschillende technieken, infrastructuur, opzetten van nieuwe omgevingen, reversed engineering, migreren en het verbeteren (performance) van bestaande omgevingen. Ook met het maken van designs, technische ontwerpen, adviesrapporten en het inrichten van processen weet hij raad.

knoester-it.online
info@knoester-it.nl

Mehdi Du Puy

Ken je het frustrerende gevoel dat je verder kunt groeien met overtuigende marketing, maar je mist de tijd, mensen of knowhow om het naar een hoger niveau te tillen? Mehdi helpt organisaties die positieve impact op de wereld maken met doeltreffende marketing, zodat ze het volledige potentieel benutten. Anders dan veel marketeers komt hij door zijn ruime ervaring met maatschappelijke impact maken, en doordat hij het totaalplaatje ziet, meteen tot de kern van het probleem en de oplossing.

Mehdi werkt voor non-profits, stichtingen, sociale ondernemingen, goede doelen, verenigingen en GGD’en. Met ervaring bij o.a. stichting Young Impact, Jongeren Op Gezond Gewicht, GGD en CZ.

mehdi.dupuy@gmail.com