Ga naar de inhoud

HUURDERS

Office Stories is niet alleen een fijne werkplek. Het is ook een community van ambitieuze, creatieve ondernemers. We sparren, werken samen en helpen elkaar vooruit. Leer onze inspirerende huurders kennen:

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Marit Vervaart

Marit is mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is ze freelance copywriter en contentstrateeg. Ze schrijft voornamelijk webteksten voor B2B- en SaaS-bedrijven. Ze is namelijk gek op het simpel verwoorden van complexe zaken.

www.fastmotion.nl
marit@fastmotion.n

Robin van Tilburg - mede-eigenaar Office Stories

Robin van Tilburg

Robin is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance auteur, journalist & tekstschrijver. Hij werkt voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Daarnaast schreef hij onlangs een boek over vaderschap, genaamd Kickstart je vaderschap.

www.schrijfmeneer.nl
robin@schrijfmeneer.nl

Hans Buis - mede-eigenaar Office Stories

Hans Buis

Hans is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance SEO-specialist. Met zijn bedrijf Marketence helpt hij bedrijven bij het behalen van hogere posities in Google. Van huis uit is hij een techie (of noem hem een nerd), maar wel met een liefde voor sales en marketing. Die twee eigenschappen samen zorgen voor resultaat. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, waar hij je graag van laat profiteren.

marketence.nl
hans@marketence.nl

Danique Plaatzer

Bij Danique draait alles om het creëren van content. Ze schrijft artikelen voor haar eigen reisblog en voor andere bedrijven in de reisbranche. Daarnaast helpt ze andere ambitieuze ondernemers met het opzetten van hun contentstrategie en het verbeteren van hun online vindbaarheid. Dit doet ze onder andere door het aanbieden van één-op-één-sessies. Persoonlijkheid is daarbij de key, waardoor de boodschap uiteindelijk nog beter overkomt.

www.digital-roadmap.nl 
danique@digital-roadmap.nl 

Robert Knoester

Robert is een ervaren ICT-generalist (DevOps engineer/integrator/consultant) met een pragmatische aanpak en een hands-on no-nonsense mentaliteit. Iemand die graag meedenkt, adviseert en begeleid bij het maken van keuzes. Hij heeft ervaring bij zowel grote enterprise-omgevingen als MKB. Hierdoor heeft hij veel kennis opgedaan van verschillende technieken, infrastructuur, opzetten van nieuwe omgevingen, reversed engineering, migreren en het verbeteren (performance) van bestaande omgevingen. Ook met het maken van designs, technische ontwerpen, adviesrapporten en het inrichten van processen weet hij raad.

knoester-it.online
info@knoester-it.nl