HUURDERS

Office Stories is niet alleen een fijne werkplek. Het is ook een community van ambitieuze, creatieve ondernemers. We sparren, werken samen en helpen elkaar vooruit. Leer onze inspirerende huurders kennen:

Sylvia Heeren

Sylvia is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is ze freelance branding consultant en -trainer. Met haar bedrijf Blanc Studios helpt ze bedrijven met het neerzetten van een sterke merkstrategie waardoor bedrijven een betere verbinding krijgen met hun klanten.  Dit doet ze samen met een team van professionele freelancers zodat de strategische keuzes ook omgezet kunnen worden in de praktijk.

 

Marit Vervaart

Marit is mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast heeft ze een marketingbureau genaamd FastMotion. Samen met haar online partners helpt ze mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme helpt ze je bij het behalen van jouw online doelen. Ze trekt relevante bezoekers naar je website, schrijft pakkende webteksten en zorgt voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

www.fastmotion.nl
marit@fastmotion.nl

Bruno

Bruno werkt als happiness officer bij Office Stories. Hij voert die functie uitstekend uit, want hij weet iedereen in zijn buurt met zijn vrolijkheid te besmetten! Baaldag? Bruno staat voor je klaar. Een tikkeltje ontdeugend is hij wel af en toe. Dan weet hij zijn enthousiasme gewoon even niet te bedwingen, maar hij bedoelt het goed!

Bruno is gek op achter ballen aanrennen, in het bos ravotten en op knuffels. Oh, en hondensnoepjes!

Danique Plaatzer

Bij Danique draait alles om het creëren van content. Ze schrijft artikelen voor haar eigen reisblog en voor andere bedrijven in de reisbranche. Daarnaast helpt ze andere ambitieuze ondernemers met het opzetten van hun contentstrategie en het verbeteren van hun online vindbaarheid. Dit doet ze onder andere door het aanbieden van één-op-één-sessies. Persoonlijkheid is daarbij de key, waardoor de boodschap uiteindelijk nog beter overkomt.

www.digital-roadmap.nl 
danique@digital-roadmap.nl 

Robin van Tilburg

Robin is als freelance journalist & tekstschrijver werkzaam voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Een wervende reisreportage, diepgravend interview of een landingspagina over vrachtwagenaccu’s: hij maakt er graag werk van. Uiteraard met een pakkende tekst als resultaat. En dan ook nog eens in de gewenste tone of voice en gericht op de juiste doelgroep. Doet ‘ie gewoon.

De afgelopen jaren schreef hij met veel plezier voor onder andere Zoover, DUIKEN Magazine, DAF en de Rabobank. En het leuke is: hij kan ook voor jou aan de slag gaan! Stuur een berichtje of kom gerust eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. Waar? Bij Office Stories natuurlijk. What else?

www.schrijfmeneer.nl
robin@schrijfmeneer.nl

Irèn Nooren

Het is Irèns passie om de beleving te verbeteren van jouw merk. Als freelancer verzorgt ze sinds 2000 de visuele communicatie rondom merken. Ze richt zich op activiteiten zoals communicatieplanning + grafische vormgeving + webdesign + fotografie + beheer social media.
Ze wordt blij van het creëren van sfeer, en van het opdoen van kennis. Daarom werkt ze het liefst aan projecten waarbij ze exclusieve lifestyle-producten promoot en waarbij ze uitgedaagd wordt om concrete resultaten te bereiken.

www.irennooren.nl
info@irennooren.nl

Hebe Illing

Hebe is eigenaar van het bedrijf Bureau Up, een business intelligence agency voor het MKB. Hebe heeft een passie voor het meetbaar maken van KPI’s en het inzichtelijk maken van zaken binnen je bedrijf. En voor Excel! Je kunt bij Bureau Up dus ook terecht met al je Excel troubles en Hebe geeft Excel trainingen op maat, online en in-company.

Bureau Up is er ook voor zzp’ers en heeft een shop waar je plug & play tools en templates kunt downloaden om je werk gemakkelijker, sneller en overzichtelijker te maken.

www.bureauup.com
hebe@bureauup.com

Sander van Hulten

Sander is freelance copywriter. Hij koos niet voor niets als bedrijfsnaam ‘iets Sanders’: hij gaat altijd eerst met zijn opdrachtgevers op zoek naar het onderscheidend vermogen van een merk. Dat is namelijk pas echt een vermogen waard, als je iets anders vertelt dan je concurrenten. Sander heeft ruim 15 jaar ervaring. Hij werkte eerder voor verschillende reclamebureaus en online marketingbureaus en voor opdrachtgevers als Samsung, Heineken, FrieslandCampina en Danone.

www.ietssanders.nl
sander@ietssanders.nl

Sanne van Schaik

Sanne is werkzaam als professional organizer. Met haar bedrijf Lagom Organizing helpt zij mensen met het op orde krijgen van hun woning door bijvoorbeeld te ontspullen. Dit doet ze door ook zelf de handen uit de mouwen te steken en klanten op weg te helpen naar een ‘Lagom thuis’. Lagom is een Zweedse leefwijze die staat voor: niet teveel, niet te weinig, maar precies goed. Samen met haar klanten gaat ze op zoek naar de juiste balans in huis. Ook geeft Sanne workshops over organizen en timemanagement. Daarnaast werkt ze voor verschillende opdrachtgevers als virtueel assistent.

www.lagom-organizing.nl
sanne@lagom-organizing.nl

Lorenza Verbaten

Lorenza is copywriter en vertelt graag ‘een duurzaam verhaal in heldere taal’. Zij richt zich met haar bedrijf Contexxt op bedrijven die duurzaam ondernemen. Het liefst in de technische hoek. Succesvolle webteksten beginnen volgens haar bij een goede fundering. Welke content is er al, wat is er nodig en hoe kunnen de teksten geoptimaliseerd worden om de gestelde doelen te bereiken? Vervolgens verdiept ze zich in de doelgroep van haar opdrachtgevers en schrijft ze helder en toegankelijk. Vooral zoekmachine geoptimaliseerde webteksten, blogs en artikelen.

 

www.contexxtschrijver.nl

info@contexxtschrijver.nl