HUURDERS

Office Stories is niet alleen een fijne werkplek. Het is ook een community van ambitieuze, creatieve ondernemers. We sparren, werken samen en helpen elkaar vooruit. Leer onze inspirerende huurders kennen:

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Marit Vervaart

Marit is mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is ze freelance copywriter en contentstrateeg. Ze schrijft voornamelijk webteksten voor B2B- en SaaS-bedrijven. Ze is namelijk gek op het simpel verwoorden van complexe zaken. Daarnaast heeft ze onlangs het platform TrainerVinden opgericht.

www.fastmotion.nl
marit@fastmotion.nl

Robin van Tilburg - mede-eigenaar Office Stories

Robin van Tilburg

Robin is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance auteur, journalist & tekstschrijver. Hij werkt voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Daarnaast schreef hij onlangs een boek over vaderschap, genaamd Kickstart je vaderschap.

www.schrijfmeneer.nl
robin@schrijfmeneer.nl

Hans Buis - mede-eigenaar Office Stories

Hans Buis

Hans is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is hij freelance SEO-specialist. Met zijn bedrijf Marketence helpt hij bedrijven bij het behalen van hogere posities in Google. Van huis uit is hij een techie (of noem hem een nerd), maar wel met een liefde voor sales en marketing. Die twee eigenschappen samen zorgen voor resultaat. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, waar hij je graag van laat profiteren.

marketence.nl
hans@marketence.nl

Danique Plaatzer

Bij Danique draait alles om het creëren van content. Ze schrijft artikelen voor haar eigen reisblog en voor andere bedrijven in de reisbranche. Daarnaast helpt ze andere ambitieuze ondernemers met het opzetten van hun contentstrategie en het verbeteren van hun online vindbaarheid. Dit doet ze onder andere door het aanbieden van één-op-één-sessies. Persoonlijkheid is daarbij de key, waardoor de boodschap uiteindelijk nog beter overkomt.

www.digital-roadmap.nl 
danique@digital-roadmap.nl 

Irèn Nooren

Het is Irèns passie om de beleving te verbeteren van jouw merk. Als freelancer verzorgt ze sinds 2000 de visuele communicatie rondom merken. Ze richt zich op activiteiten zoals communicatieplanning + grafische vormgeving + webdesign + fotografie + beheer social media.
Ze wordt blij van het creëren van sfeer, en van het opdoen van kennis. Daarom werkt ze het liefst aan projecten waarbij ze exclusieve lifestyle-producten promoot en waarbij ze uitgedaagd wordt om concrete resultaten te bereiken.

www.irennooren.nl
info@irennooren.nl

Hebe Illing

Hebe is eigenaar van het bedrijf Bureau Up, een business intelligence agency voor het MKB. Hebe heeft een passie voor het meetbaar maken van KPI’s en het inzichtelijk maken van zaken binnen je bedrijf. En voor Excel! Je kunt bij Bureau Up dus ook terecht met al je Excel troubles en Hebe geeft Excel trainingen op maat, online en in-company.

Bureau Up is er ook voor zzp’ers en heeft een shop waar je plug & play tools en templates kunt downloaden om je werk gemakkelijker, sneller en overzichtelijker te maken.

www.bureauup.com
hebe@bureauup.com