HUURDERS

Office Stories is niet alleen een fijne werkplek. Het is ook een community van ambitieuze, creatieve ondernemers. We sparren, werken samen en helpen elkaar vooruit. Leer onze inspirerende huurders kennen:

Marit Vervaart

Marit is mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast heeft ze een marketingbureau genaamd FastMotion. Samen met haar online partners helpt ze mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme helpt ze je bij het behalen van jouw online doelen. Ze trekt relevante bezoekers naar je website, schrijft pakkende webteksten en zorgt voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

www.fastmotion.nl
marit@fastmotion.nl

Robin van Tilburg

Robin is als freelance journalist & tekstschrijver werkzaam voor diverse tijdschriften, ondernemers en organisaties. Hij heeft de overtuiging dat zolang de juiste vragen worden gesteld, over ieder onderwerp kan worden geschreven. Dat doet hij dan ook. Een wervende reisreportage, diepgravend interview of een landingspagina over vrachtwagenaccu’s: hij maakt er graag werk van. Uiteraard met een pakkende tekst als resultaat. En dan ook nog eens in de gewenste tone of voice en gericht op de juiste doelgroep. Doet ‘ie gewoon.

De afgelopen jaren schreef hij met veel plezier voor onder andere Zoover, DUIKEN Magazine, DAF en de Rabobank. En het leuke is: hij kan ook voor jou aan de slag gaan! Stuur een berichtje of kom gerust eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken. Waar? Bij Office Stories natuurlijk. What else?

www.schrijfmeneer.nl
robin@schrijfmeneer.nl

Danique Plaatzer

Bij Danique draait alles om het creëren van content. Ze schrijft artikelen voor haar eigen reisblog en voor andere bedrijven in de reisbranche. Daarnaast helpt ze andere ambitieuze ondernemers met het opzetten van hun contentstrategie en het verbeteren van hun online vindbaarheid. Dit doet ze onder andere door het aanbieden van één-op-één-sessies. Persoonlijkheid is daarbij de key, waardoor de boodschap uiteindelijk nog beter overkomt.

www.digital-roadmap.nl 
danique@digital-roadmap.nl 

Irèn Nooren

Het is Irèns passie om de beleving te verbeteren van jouw merk. Als freelancer verzorgt ze sinds 2000 de visuele communicatie rondom merken. Ze richt zich op activiteiten zoals communicatieplanning + grafische vormgeving + webdesign + fotografie + beheer social media.
Ze wordt blij van het creëren van sfeer, en van het opdoen van kennis. Daarom werkt ze het liefst aan projecten waarbij ze exclusieve lifestyle-producten promoot en waarbij ze uitgedaagd wordt om concrete resultaten te bereiken.

www.irennooren.nl
info@irennooren.nl

Hebe Illing

Hebe is eigenaar van het bedrijf Bureau Up, een business intelligence agency voor het MKB. Hebe heeft een passie voor het meetbaar maken van KPI’s en het inzichtelijk maken van zaken binnen je bedrijf. En voor Excel! Je kunt bij Bureau Up dus ook terecht met al je Excel troubles en Hebe geeft Excel trainingen op maat, online en in-company.

Bureau Up is er ook voor zzp’ers en heeft een shop waar je plug & play tools en templates kunt downloaden om je werk gemakkelijker, sneller en overzichtelijker te maken.

www.bureauup.com
hebe@bureauup.com