FLEXPLEK BREDA

Flexplek huren in Breda?

Een plek waar je fijn kunt werken, waar samenwerkingen ontstaan en waar je elke dag weer geïnspireerd wordt. Dat is wat je krijgt als je een flexplek huurt bij Office Stories in Breda. Naast een comfortabele werkplek krijg je als huurder namelijk ook toegang tot een geweldige groep van creatieve, ambitieuze ondernemers. We heten je graag welkom in ons mooie pand in Breda. Word je een onderdeel van onze community?

Waarom kiezen voor Office Stories?

Je hebt weer “collega’s” waarmee je kunt kletsen, sparren en samenwerken. En borrelen!

Je mede-huurders jagen hun dromen na. Dat werkt aanstekelijk.

Je vergroot je netwerk. We spelen opdrachten aan elkaar door en pakken projecten samen op.

Van alle gemakken voorzien

Bij een flexplek hoort een community

Office Stories is niet zomaar een plek om te werken. Wij geloven dat de mooiste dingen ontstaan als verschillende ideeën, skills en invalshoeken samenkomen. Even samen de meetingroom in voor een brainstormsessie, een goed gesprek tijdens de lunch, samenwerken aan projecten… dat is Office Stories! Als je jezelf bij ons aansluit geef je jezelf veel meer dan een fijne flexplek. Je geeft jezelf de kans om te leren en te groeien! Samen met andere creatieve ondernemers die een passie hebben voor hun vak én voor ondernemen. Je merkt het vanzelf: onze energie werkt aanstekelijk.

Een flexplek in Breda voor 1, 2 of 5 dagen per week

Als ondernemer is vrijheid belangrijk. Daarom bieden wij verschillende abonnementen, zodat er altijd eentje bij jouw situatie past. Vind je het fijn om een vaste werkplek te hebben? Kies dan voor het abonnement van 5 dagen per week, je mag dan een plekje uitkiezen die helemaal van jou wordt. Kom je liever wat minder vaak bij ons werken, omdat je bijvoorbeeld regelmatig bij klanten zit? Kies dan voor een abonnement van 1 of 2 dagen per week. Je krijgt dan geen vaste werkplek, maar mag plaatsnemen aan één van onze fijne flexplekken.

Strippenkaart

Heb je maar af en toe behoefte aan een werkplek? Dan is onze strippenkaart een fijne optie. Je krijgt 8 strippen, die je binnen een half jaar vrij kunt opnemen.. Zolang je van te voren even een plek reserveert kun je komen wanneer je wilt. Lekker flexibel!

De Office Stories huurders

Word lid van de community