MENU

OVER OFFICE STORIES

Office Stories is de leukste co-working space in Breda voor ambitieuze, creatieve ondernemers. Een fijne plek om te werken, te sparren en van elkaar te leren. The best stories are created together!

THE BEST
OF 2 WORLDS

Wij zijn zelf ambitieuze, creatieve ondernemers en vinden de vrijheid van het ondernemen heerlijk. Jij vast ook. Als je wilt kom je om 10 uur uit bed, kijk je ‘s middags een uur kattenfilmpjes en klap je jouw laptop om 4 uur weer voldaan dicht. Niemand die er iets van zegt! Je bouwt aan iets van jezelf en jij bepaalt het plafond. Ja, ondernemen is fijn!

Maar toch heeft het kantoorleven ook zijn voordelen. Collega’s met wie je een praatje kunt maken, die vragen hoe de vakantie was, waarmee je kunt brainstormen en waar je van kunt leren. Dat misten we! Daarom zijn we Office Stories begonnen. Hier heb je de vrijheid van het ondernemen én de fijne dingen van het kantoorleven.

Sylvia en Marit

Wij zijn de gezichten achter het bedrijf Office Stories. Ondernemers, vriendinnen en nu dus ook business partners.

In 2003 zaten we samen in de brugklas en vroeg Sylvia of ze de geodriehoek van Marit mocht lenen. Sindsdien zijn we niet meer gestopt met kletsen. Destijds waren we al ondernemend. Al snel startten we Just Pretty, een website over mode, make-up en lifestyle. Terwijl we eigenlijk aan school moesten werken waren wij druk bezig met het ontwerpen van een logo, het verzinnen van artikelen en het technisch onderhoud van de website. Ons eerste project samen, waar we met heel veel enthousiasme aan werkten.

Nu, 12 jaar later, werken we weer samen! Een stuk serieuzer dit keer, maar nog steeds met evenveel plezier als toen. Zelf hadden we als ZZP'ers behoefte aan een plek om andere ondernemers te ontmoeten, samen te werken en te brainstormen. En we zagen dat we daarin zeker niet de enigen waren. In Breda vonden we niet wat we zochten, dus besloten we deze plek zelf te creëren. Et voilà! De eerste locatie in Breda is een feit. Kom je een kijkje nemen?

KOM JE

SFEER PROEVEN?

Kom een dagje bij ons werken!

CLOSE