MENU

VERGADERLOCATIE BREDA

Binnenkort een vergadering op de planning staan? Office Stories is van vrijdag t/m zondag en in de avonden af te huren als inspirerende vergaderlocatie. Stap even uit je dagelijkse omgeving en neem met je gezelschap plaats in onze fijne ruimte. Je zult merken dat zo’n nieuwe omgeving ook een nieuwe energie aanwakkert.

VERGADEREN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING

Office Stories is niet zomaar een vergaderlocatie in Breda. Mensen die bij ons binnenstappen zeggen het vaak meteen: het voelt hier fijn. Office Stories is huiselijk ingericht, maar toch licht. En dat is precies wat vergaderen bij ons zo interessant maakt. Je voelt jezelf hier direct een beetje thuis. Door de natuurlijk tinten, de vele planten en bloemen en knusse hoekjes is dit gewoon een hele fijne plek om te zijn.

VERGADERLOCATIE VOOR GROTE EN KLEINE GROEPEN

We hebben bij Office Stories standaard ruimte voor vergaderingen tot 20 personen. De opstelling passen we aan jouw wensen aan. Meer vergaderruimte nodig? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen regelen. Voor groepen tot 4 personen is ook de knusse meetingroom te huur. Wat je wensen ook zijn, we denken graag met je mee!

GENIET VAN HEERLIJKE CATERING DOOR HEERLIJK & HECHT

Tussen het vergaderen door genieten van wat lekkers? Dat kan! Wij werken samen met Heerlijk & Hecht. De naam zegt het al, deze cateraar zet echt heerlijke dingen op tafel. Niet voor niks worden ze ook vaak voor bruiloften ingeschakeld. Geef jouw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat er een lekkere hapjes en drankjes voor je klaarstaan. Natuurlijk kunnen we ook een smakelijke lunch of heerlijk diner voor je verzorgen.

CLOSE