TRAININGEN

Als freelancer heb je allerlei skills nodig. Je bent sales manager, marketeer, CFO, projectmanager, account manager en nog veel meer rollen in één. Wij helpen je bij het opkrikken en bijschaven van deze skills. Zo kun jij het meeste uit jezelf én je bedrijf halen. Onze toptrainers hebben jarenlange ervaring in de praktijk en genieten ervan om hun passie en kennis op jou over te dragen. De trainingen zijn hands-on en geven je handvatten die je direct in de praktijk kunt implementeren. Na afloop ga je met een hoofd vol inspiratie weer naar huis.

  • Ervaren trainers
  • Gemiddelde beoordeling 8,7
  • Kleine groepen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Trainers zijn zelf freelancers

Bekijk onze trainingen

Schrijven voor het web

Categorie // Copywriting

Een goede webtekst raakt de juiste snaar bij jouw doelgroep. Je kunt ermee inspireren, een gevoel geven bij jouw merk, antwoord geven op belangrijke vragen of mensen aanzetten tot actie. Je webteksten vormen jouw online stem. Ze vertellen jouw verhaal. Schrijven voor het web is vaak anders dan schrijven voor print. Bezoekers van jouw website scannen de pagina vliegensvlug en als hun aandacht dan niet gepakt is, zullen ze al snel wegklikken. Heldere taal, een handige opbouw en goede opmaak zijn daarom heel belangrijk. Wil jij jouw teksten nog effectiever maken? Volg dan deze training!

SEO copywriting in 2019

Categorie // Copywriting, SEO

De laatste jaren is er enorm veel veranderd op het gebied van SEO. Wat een aantal jaar geleden nog zorgde voor topposities in Google werkt nu juist averechts. Google wordt slimmer, het algoritme wordt continu geüpdatet en de concurrentie wordt groter. Hoe schrijf je een goede SEO-tekst anno 2019? Dat leer je in deze training!

SEO-cursus voor beginners

Categorie // SEO

Wil jij aan de slag met SEO, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Lees je af en toe een artikel over SEO, maar vind je het lastig om dit ook in de praktijk te brengen? Deze SEO-cursus voor beginners is perfect voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met SEO. In deze cursus gaat de trainer je heel veel nuttige dingen vertellen, maar je gaat vooral ook praktisch aan de slag! Je zet al tijdens de cursus de eerste stappen naar een betere vindbaarheid en door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Baas over je tijd

Categorie // Ondernemen

Steeds meer mensen hebben te maken met stress en doordat we het zo druk hebben vergeten we soms wat we écht belangrijk vinden. Ondertussen tikt de tijd voorbij en beseffen we ons nauwelijks dat we die tijd nooit meer terugkrijgen. Hoe fijn zou het zijn als je jezelf weer helemaal in control zou voelen over je tijd? Als je weer rust zou ervaren? In deze training ga je bepalen waaraan jij je tijd het liefste wilt besteden. Vervolgens gaan we stap voor stap kijken hoe je dat realiteit kunt maken.