TRAININGEN

Als freelancer heb je allerlei skills nodig. Je bent sales manager, marketeer, CFO, projectmanager, account manager en nog veel meer rollen in één. Wij helpen je bij het opkrikken en bijschaven van deze skills. Zo kun jij het meeste uit jezelf én je bedrijf halen. Onze toptrainers hebben jarenlange ervaring in de praktijk en genieten ervan om hun passie en kennis op jou over te dragen. De trainingen zijn hands-on en geven je handvatten die je direct in de praktijk kunt implementeren. Na afloop ga je met een hoofd vol inspiratie weer naar huis.

Deze trainingen geven we binnenkort

Categorie // Copywriting, SEO

26 oktober 2021

De eerste stap richting de top van de zoekresultaten is gedegen onderzoek. En dat is wat jij tijdens deze training gaat leren. Na de training kun jij een uitegebreid zoekwoordenonderzoek uitvoeren en de uitkomsten vertalen naar een effectieve SEO-contentstrategie. Zo kom je professioneel voor de dag bij je klanten of werkgever en creëer je een perfecte basis voor het schrijven van SEO-teksten.

Al onze trainingen

Schrijven voor het web (online)

Categorie // Copywriting

Nog geen nieuwe startdatum

Een goede webtekst raakt de juiste snaar bij jouw doelgroep. Je kunt ermee inspireren, een gevoel geven bij jouw merk, antwoord geven op belangrijke vragen of mensen aanzetten tot actie. Je webteksten vormen jouw online stem. Ze vertellen jouw verhaal. Schrijven voor het web is vaak anders dan schrijven voor print. Bezoekers van jouw website scannen de pagina vliegensvlug en als hun aandacht dan niet gepakt is, zullen ze al snel wegklikken. Heldere taal, een handige opbouw en goede opmaak zijn daarom heel belangrijk. Wil jij jouw teksten nog effectiever maken? Volg dan deze training!

Branding voor ZZP'ers

Categorie // Branding

Nog geen nieuwe startdatum

Dat jij jezelf als ZZP’ers moet onderscheiden weet je wel. Want hoewel andere ZZP’ers dezelfde dienst aanbieden als jij, wil je precies die klanten aantrekken die bij jou passen. Maar voordat je de klanten kan aantrekken die bij jou passen, moet je eerst heel goed weten wie je zelf bent en wat je te bieden hebt. Wat maakt jou nou zo anders en op welke manier zet jij jezelf in de markt?

Tijdens deze training krijgen we dat helder. We zorgen er voor dat je precies weet waar jij voor staat en hoe je dat op een passende manier kan uitstralen, zodat jou verhaal aan alle kanten klopt.

Acquisitie met LinkedIn (online)

Categorie // Sales

Nog geen nieuwe startdatum

LinkedIn is een geweldig acquisitiekanaal voor dienstverleners. Dit zakelijke netwerk is er op ingericht om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Toch gebruiken veel freelancers het weinig of op de verkeerde manier. Zonde! Zie jij de mogelijkheden van LinkedIn wel, maar weet je niet precies hoe je het moet aanpakken? Of ben je al een tijdje actief op LinkedIn, maar komt er nog maar weinig uit? Dan is dit je kans.

 

SEO copywriting in 2020 (online)

Categorie // Copywriting, SEO

Nog geen nieuwe startdatum

De laatste jaren is er enorm veel veranderd op het gebied van SEO. Wat een aantal jaar geleden nog zorgde voor topposities in Google werkt nu juist averechts. Google wordt slimmer, het algoritme wordt continu geüpdatet en de concurrentie wordt groter. Hoe schrijf je een goede SEO-tekst anno 2020? Dat leer je in deze training!

SEO-cursus voor beginners

Categorie // SEO

Nog geen nieuwe startdatum

Wil jij aan de slag met SEO, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Lees je af en toe een artikel over SEO, maar vind je het lastig om dit ook in de praktijk te brengen? Deze SEO-cursus voor beginners is perfect voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met SEO. In deze cursus gaat de trainer je heel veel nuttige dingen vertellen, maar je gaat vooral ook praktisch aan de slag! Je zet al tijdens de cursus de eerste stappen naar een betere vindbaarheid en door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.