Zoekwoordenonderzoek & SEO-contentstrategie

De eerste stap richting de top van de zoekresultaten is gedegen onderzoek. En dat is wat jij tijdens deze training gaat leren. Na de training kun jij een uitegebreid zoekwoordenonderzoek uitvoeren en de uitkomsten vertalen naar een effectieve SEO-contentstrategie. Zo kom je professioneel voor de dag bij je klanten of werkgever en creëer je een perfecte basis voor het schrijven van SEO-teksten

Voor wie

 

Het is fijn als je al wat basiskennis op het gebied van SEO hebt.

Waar & wanneer

Waarom deze training?

Deze training heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk. Je krijgt superveel waardevolle informatie, maar het belangrijkste is dat je deze informatie ook direct in de praktijk kunt implementeren. De trainer geeft je een kijkje in haar keuken én zet jou zelf aan het werk. Niet alleen droge kost dus! We frissen de basics op, maar gaan al snel flink de diepte in.

Na deze training kun je:

Dit gaan we behandelen tijdens de training SEO-copywriting:

Over de trainer

Marit Vervaart is mede-eigenaar van Office Stories en werkt als freelance online marketeer onder de naam FastMotion. Al meer dan 10 jaar schrijft ze teksten voor het web. Eerst voor eigen projecten, later ook voor andere bedrijven. Daarnaast is ze een ervaren SEO-specialist, die al vele grote en kleine bedrijven hielp bij het behalen van topposities in Google. Ze kan jou alles vertellen over het schrijven van SEO-teksten die én goed scoren in de zoekmachines én met plezier gelezen worden door je bezoekers. Die combinatie is goud waard!

Dit zeiden de deelnemers

Bestel je tickets