SEO-copywriting in 2020 (online)

– I.v.m. de coronacrisis wordt deze training online gegeven – 

De laatste jaren is er enorm veel veranderd op het gebied van SEO. Wat een aantal jaar geleden nog zorgde voor topposities in Google werkt nu juist averechts. Google wordt slimmer, het algoritme wordt continu geüpdatet en de concurrentie wordt groter. Hoe schrijf je een goede SEO-tekst anno 2020? Dat leer je in deze training!

Voor wie

We gaan flink de diepte in, dus het is fijn als je al wat kennis van SEO hebt.

Waar & wanneer

Waarom deze training?

Deze training heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk. Je krijgt superveel waardevolle informatie, maar het belangrijkste is dat je deze informatie ook direct in de praktijk kunt implementeren. De trainer geeft je een kijkje in haar keuken én zet jou zelf aan het werk. Niet alleen droge kost dus! We frissen de basics op, maar gaan al snel flink de diepte in. Daarom is het fijn als je al een beetje kennis hebt over SEO.

Na deze training kun je:

Dit gaan we behandelen tijdens de training SEO-copywriting:

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Over de trainer

Marit Vervaart is mede-eigenaar van Office Stories en werkt als freelance online marketeer onder de naam FastMotion. Al meer dan 10 jaar schrijft ze teksten voor het web. Eerst voor eigen projecten, later ook voor andere bedrijven. Daarnaast is ze een ervaren SEO-specialist, die al vele grote en kleine bedrijven hielp bij het behalen van topposities in Google. Ze kan jou alles vertellen over het schrijven van SEO-teksten die én goed scoren in de zoekmachines én met plezier gelezen worden door je bezoekers. Die combinatie is goud waard!

Dit zeiden de deelnemers

Bestel je tickets