Baas over je tijd

“Ja, goed. Lekker druk!” Grote kans dat je dat regelmatig te horen krijgt als je aan iemand vraagt hoe het gaat. Misschien is het ook wel jouw standaard antwoord. Steeds meer mensen hebben te maken met stress en doordat we het zo druk hebben vergeten we soms wat we écht belangrijk vinden. Ondertussen tikt de tijd voorbij en beseffen we ons nauwelijks dat we die tijd nooit meer terugkrijgen. Hoe fijn zou het zijn als je jezelf weer helemaal in control zou voelen over je tijd? Als je weer rust zou ervaren? In deze training ga je bepalen waaraan jij je tijd het liefste wilt besteden. Vervolgens gaan we stap voor stap kijken hoe je dat kunt realiseren. Bereid jezelf voor op wat flinke eye openers!

Voor wie

Waar & wanneer

Waarom deze training?

Als je onderneemt is het makkelijk om jezelf voorbij te lopen, niet stil te staan bij je successen en altijd maar door te razen. Je hebt het gevoel dat je hele dagen druk bezig bent, maar hebt niet helder waar die tijd nou precies naartoe gaat. Deze training zit vol eye openers en is vooral heel praktisch. Na deze training heb je helder voor ogen wat er moet veranderen om dat relaxte (werk)leven te bereiken. Je krijgt inzicht in je agenda, bepaalt hoe jouw ideale leven eruit ziet en gaat door middel van berekeningen bekijken hoe je dat kunt realiseren. Het is vaak dichterbij dan je denkt!

Na deze training weet je:

Dit gaan we behandelen tijdens de training 'Baas over je tijd':

Over de trainer

Sylvia is mede-eigenaar van Office Stories en was vroeger een harde werker. Zo’n harde werker dat het haar op een gegeven moment allemaal iets teveel werd. Toen ze met een burn-out thuis kwam te zitten besloot ze het roer volledig om te gooien. Nu is ze een kei in relaxen. Haar carrière als projectmanager (van toen ze nog lekker druk, druk, druk was) heeft daar fijn aan bijgedragen. Toen heeft ze namelijk haar planningskills kunnen ontwikkelen. Die gebruikt ze nu om het nooit meer druk te hebben, ook al runt ze twee bedrijven. En dat levert veel op. Ze heeft nu meer energie, meer rust in haar hoofd en voelt zich veel creatiever. Dat inzicht deelt ze graag met de rest van de wereld.

Bestel je tickets