Acquisitie met LinkedIn (online)

– I.v.m. de coronacrisis wordt deze training online gegeven – 

LinkedIn is een geweldig acquisitiekanaal voor dienstverleners. Dit zakelijke netwerk is er op ingericht om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Toch gebruiken veel ondernemers en bedrijven het weinig of op de verkeerde manier. Zonde!

Zie jij de mogelijkheden van LinkedIn wel, maar weet je niet precies hoe je het moet aanpakken? Of ben je al een tijdje actief op LinkedIn, maar komt er nog maar weinig uit? Dan is dit je kans.

Voor wie

In deze training gaan we het vooral hebben over je persoonlijke account en minder over bedrijfspagina’s. Je hebt geen betaald account nodig, alle functionaliteiten uit de training zijn beschikbaar bij een gratis account.

Waar & wanneer

Waarom deze training?

Marit Vervaart haalt 70% van de omzet van haar goedlopende bedrijf uit LinkedIn. Heeft ze het even wat rustiger? Dan draait ze aan wat LinkedIn-knoppen, zodat de aanvragen bijna vanzelf in haar mailbox verschijnen. Met haar marketingtips, templates en opinies heeft ze inmiddels een mooi aantal trouwe volgers verzameld. Een aantal van haar posts werden 100.000 x bekeken. Tijdens deze training deelt Marit Vervaart al haar LinkedIn-geheimen met je. 

Bovendien zet ze je direct zelf aan de slag. Haar filosofie is namelijk dat je niet te veel tijd aan plannen en strategieën moet besteden, maar gewoon moet beginnen!

Na deze training weet je:

Dit gaan we behandelen tijdens de training acquisitie met LinkedIn

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Over de trainer

Marit Vervaart is mede-eigenaar van Office Stories en werkt daarnaast als freelance content- & CRO-specialist onder de naam FastMotion. Met haar bedrijf helpt ze andere bedrijven bij het creëren van effectieve content. Content die inspireert, antwoord geeft op belangrijke vragen, een gevoel geeft bij hun merk of die mensen aanzet tot actie. Ze begeleidt haar klanten bij het hele traject: van strategie tot creatie, van analyse tot optimalisatie. Ook van SEO heeft ze verstand, ze weet dus precies hoe je een website bovenaan de zoekresultaten van Google krijgt.

Bestel je tickets