MENU

Onze huurders

Office Stories is niet alleen een fijne werkplek. Het is ook een community van ambitieuze, creatieve ondernemers. We sparren, werken samen en helpen elkaar vooruit. Leer onze inspirerende huurders kennen:

SYLVIA HEEREN-COPPENS

Sylvia is de mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast is ze freelance online strateeg. Met haar bedrijf helpt ze andere bedrijven met het neerzetten van een heldere en duidelijke website. Dit doet ze door middel van strategie sessies en trainingen, maar ook ontzorgt ze bedrijven door de uitvoering uit handen te nemen. Met veel ervaring in zowel de technische als creatieve kanten van de online wereld heeft ze de perfecte combinatie om een kick-ass website voor haar klanten neer te zetten.

www.sylviacoppens.nl
sylvia@officestories.nl

Marit Vervaart

Marit is mede-eigenaar van Office Stories. Daarnaast heeft ze een marketingbureau genaamd FastMotion. Samen met haar online partners helpt ze mooie bedrijven groeien. Met een no-nonsense mentaliteit en een flinke dosis passie en enthousiasme helpt ze je bij het behalen van jouw online doelen. Ze trekt relevante bezoekers naar je website, schrijft pakkende webteksten en zorgt voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage.

www.fastmotion.nl
marit@fastmotion.nl

IRÈN NOOREN

Het is Irèns passie om de beleving te verbeteren van jouw merk. Als freelancer verzorgt ze sinds 2000 de visuele communicatie rondom merken. Ze richt zich op activiteiten zoals communicatieplanning + grafische vormgeving + webdesign + fotografie + beheer social media.
Ze wordt blij van het creëren van sfeer, en van het opdoen van kennis. Daarom werkt ze het liefst aan projecten waarbij ze exclusieve lifestyle-producten promoot en waarbij ze uitgedaagd wordt om concrete resultaten te bereiken.

www.irennooren.nl
info@irennooren.nl

HEBE ILLING

Hebe is eigenaar van het bedrijf Bureau Up, een business intelligence agency voor het MKB. Hebe heeft een passie voor het meetbaar maken van KPI's en het inzichtelijk maken van zaken binnen je bedrijf. En voor Excel! Je kunt bij Bureau Up dus ook terecht met al je Excel troubles en Hebe geeft Excel trainingen op maat, online en in-company.

Bureau Up is er ook voor zzp'ers en heeft een shop waar je plug & play tools en templates kunt downloaden om je werk gemakkelijker, sneller en overzichtelijker te maken.

www.bureauup.com
hebe@bureauup.com

CLOSE