LEARN & CONNECT

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

  • Ervaren trainers
  • Gemiddelde beoordeling 8,7
  • Leren én netwerken

Upcoming

Learn & Connect #3: Zakelijk bloggen

12 december 2019

Ben je als ondernemer wel eens begonnen met bloggen om klanten aan te trekken, maar heeft het je niets opgeleverd? Wil je blogs inzetten als onderdeel van je marketingstrategie, maar heb je geen idee hoe je een goede basis legt? Laat staan hoe je geld kunt verdienen met bloggen? 

Dan gaat deze training jou zeker helpen! In 2 uur leert Danique Plaatzer jou hoe je als ondernemer een goede blogstrategie in kunt zetten waarmee je klanten aantrekt en inkomsten genereert. Ze deelt niet alleen tips & tricks op het gebied van zakelijk bloggen en het schrijven van blogs, maar laat je ook werken aan een persoonlijk blogplan. Zo kun jij in 2020 direct van start gaan met jouw blogstrategie.