LEARN & CONNECT ONLINE

Learn & Connect gaat gewoon door, maar dan online!

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

  • Ervaren trainers
  • Gemiddelde beoordeling 8,7
  • Leren én netwerken

Upcoming

Learn & Connect #5: Personal branding (online) - uitverkocht

9 april 2020

Met steeds meer freelancers om ons heen is het belangrijk dat we onszelf onderscheiden. Dat je opvalt als ondernemer in jouw markt. Maar hoe doe je dat nu precies?

Tijdens Learn & Connect nummer 5 duiken we dieper in het fenomeen personal branding. We bekijken wat een personal brand kan betekenen voor jouw bedrijf, hoe het je helpt om te groeien en waarom het belangrijk is om het in te zetten.

Learn & Connect #6: Instagram marketing (online)

Datum nog te bepalen

Instagram is zeer geschikt om je zichtbaarheid te vergroten en leads te verzamelen. Alleen dan moet je het wel op de juiste manier inzetten! Hoe je dat doet, dat leer je bij deze Learn & Connect!

Tijdens Learn & Connect nummer 6 gaan we samen aan de slag met het bouwen van jouw Instagram strategie. Jij leert hoe Instagram kan bijdragen aan de groei van jouw bedrijf en hoe je aanpakt.