Learn & Connect #7

De psychologie achter netwerken

De fijnste klanten kloppen bij jou aan. Het lukt je om ergens ‘binnen te komen’. Je wordt als expert gezien in je vakgebied. Mensen verwijzen anderen automatisch naar je door – zonder dat je daar zelf om hoeft te vragen. Je prestaties, talenten en bedrijf worden opgemerkt door interessante partijen. Misschien klopt de media zelfs geregeld bij je aan voor diepte interviews of (achtergrond)artikelen.

 

Tijdens Learn & Connect nummer 7 gaan we aan de slag met effectieve gesprekstechnieken, het opbouwen van good will en ultieme vormen van relatiemanagement om te zorgen dat jij een netwerk creëert dat voor je gaat werken.

Over de training

‘En wat doe jij?’ is een van de meest gestelde vragen tijdens de opening van een netwerkgesprek. Je staat ieder met een glas wijn en een bitterbal in je hand – als die al op tafel zijn gezet – en gaat zo van start. Ondanks dat het gesprek alsnog enorm goed kan bevallen, zijn er veel effectievere manieren om een gesprek met iemand aan te knopen. Voordeel? Je onderscheidt je meteen van de rest, want bijna iedereen voert op deze manier een netwerkgesprek.

 

Dat is ook precies wat je wil bereiken – jezelf onderscheiden van de andere bedrijven en ondernemers uit jouw vakgebied. Waarom? Omdat de manier waarop jij je onderscheidt de reden is waarom klanten voor jou kiezen. En dat bereiken is niet zo moeilijk – als je de psychologie achter de mens zijn gedrag leert begrijpen.

 

Tijdens de training De psychologie achter netwerken ontdek je handige tricks & hacks die je helpen om razendsnel je netwerk te vergroten en vooral voor je te laten werken. De middelen die we daarvoor inzetten? Effectieve gesprekstechnieken, good will opbouwen en ultiem relatiemanagement.

 

Na deze training ga je met praktische handvatten naar huis die je helpen om van jouw netwerk een succes te maken.

Waar & wanneer

Dit ga je leren:

Over de trainer

Nikki Pommer (1997) is schrijver, spreker en trainer. Daarnaast ook ondernemer, omdat ze alles doet vanuit haar eigen bedrijf SAY NIK. Haar ultieme droombaan waar ze meerdere passies kon combineren bestond niet, dus besloot ze die zelf te creëren. Ze debuteerde in 2018 met haar boek De wijze lessen van een twintiger als auteur en gaf in begin 2020 haar tweede titel Indie uit. Ze geeft keynotes & trainingen op het gebied van psychologie, mindset en innovatie. Ze werd eerder al uitgeroepen tot ZomerOndernemer van het jaar, won de Different is better-award en mocht in 2019 de Bredase Smaakmaker-titel bij schrijven.

Bestel je ticket