Learn & Connect #6

Instagram marketing (online)

– Learn & Connect gaat gewoon door, maar dan online! –

Instagram kan enorm veel opleveren voor je bedrijf. Het is een geweldig kanaal om verbinding te maken met je doelgroep en om leads te genereren. Maar hoe zet je Instagram op de juiste manier in? Dat leer je bij deze Learn & Connect!

Tijdens Learn & Connect nummer 6 gaan we samen aan de slag met het bouwen van jouw Instagram strategie. Je leert hoe Instagram kan bijdragen aan de groei van jouw bedrijf en hoe je dat aanpakt.

Over de training

Ben jij actief op Instagram en zie je nog te weinig resultaat? Of wil je gaan beginnen, maar weet je niet waar je moet starten? Dan is deze training voor jou.

Veel bedrijven richten zich op Instagram vooral op volgers en likes. Die cijfers zeggen alleen niet zoveel. 

Welke band bouw jij op met je potentiële klanten? Hoe komen zij van Instagram bij jouw dienst of website? Kortom: hoe zorg jij ervoor dat Instagram bijdraagt aan de groei van jouw onderneming? 

Dat is uiteindelijk het doel en met een goede Instagram strategie kun je daar naartoe gaan werken.

Tijdens de Learn & Connect #6 deelt Tess van Bolhuis alles over Instagram marketing. Wat kan Instagram doen voor jouw bedrijf en hoe bepaal jij de juiste strategie?

Samen zetten we concrete stappen, zodat jij aan het einde van de avond een start hebt gemaakt met jouw succesvolle Instagram strategie.

Waar & wanneer

Dit ga je leren:

Over de trainer

Media is altijd een interesse geweest waar Tess bewust of onbewust mee bezig was. Na een korte, maar creatieve carrière als interieuradviseur dook zij opnieuw de schoolbanken in. Tijdens haar studie Crossmediale Communicatie herontdekte zij haar liefde voor social media en kwam ze in aanraking met het het ondernemerschap. Nog voordat ze afgestudeerd was stond ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu helpt Tess met haar bedrijf gedreven ondernemers om meer omzet te genereren met social media marketing. Na een sessie kun jij vol enthousiasme aan de slag met doelgerichte acties. Zodat jij social media kunt inzetten op een manier die bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.

Foto door: Gabrielle de Kok, Be Louder

Bestel je ticket