Learn & Connect #6

Instagram marketing (online)

– Learn & Connect gaat gewoon door, maar dan online! –

Instagram is zeer geschikt om je zichtbaarheid te vergroten en leads te verzamelen. Alleen dan moet je het wel op de juiste manier inzetten! Hoe je dat doet, dat leer je bij deze Learn & Connect!

Tijdens Learn & Connect nummer 6 gaan we samen aan de slag met het bouwen van jouw Instagram strategie. Jij leert hoe Instagram kan bijdragen aan de groei van jouw bedrijf en hoe je aanpakt.

Over de training

Ben jij actief op Instagram, maar zie je nog geen resultaat?

Dat komt omdat volgers en likes niets toevoegen aan de groei van jouw bedrijf. En toch hechten veel ondernemers waarde aan die nummers. Veel freelancers zetten Instagram in voor hun onderneming in de hoop voor meer zichtbaarheid en klanten, maar staan niet stil bij hoe zij dat gaan bereiken. Waardoor makkelijk meetbare nummers, zoals volgers en likes, opeens belangrijk lijken.

Echter, probeer er eens anders naar te kijken. Instagram moet je namelijk zien als onderdeel van een groter geheel: jouw onderneming! Welke band bouw jij op met je potentiële klanten? Hoe komen zij van Instagram bij jouw dienst of website? Want dat is uiteindelijk het doel. Kortom: hoe zorg jij ervoor dat Instagram bijdraagt aan de groei van jouw onderneming?

Tijdens de Learn & Connect #6 deelt Tess van Bolhuis alles over Instagram marketing. Wat kan Instagram doen voor jouw bedrijf en hoe jij het kan inzetten voor jouw bedrijf?

Samen zetten we concrete stappen op papier zodat jij aan het einde van de avond weet hoe Instagram voortaan wel bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Waar & wanneer

 • Datum nog te bepalen
 • Van 19:00 tot 21:00
 • Online
 • 25,- excl. BTW

Dit ga je leren:

 • Waarom Instagram een goede marketingtool is.
 • Hoe je een goede eerste indruk maakt op Instagram.
 • De do’s & don’ts als je Instagram inzet voor jouw onderneming
 • Hoe jij je kan onderscheiden van andere accounts.
 • Waarom volgers & likes niet belangrijk zijn
 • Hoe jij online een goede band kan opbouwen met jouw ideale klant.
 • Je hebt concrete acties waarmee jij ervoor zorgt dat Instagram bijdraagt aan de groei van jouw onderneming

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden.

Over de trainer

Media is altijd een interesse geweest waar Tess bewust of onbewust mee bezig was. Na een korte maar creatieve carrière als interieuradviseur, dook zij opnieuw de schoolbanken in. Tijdens haar studie Crossmediale Communicatie herontdekte zij haar liefde voor social media en kwam ze in aanraking met het het ondernemerschap. Nog voordat ze afgestudeerd was stond ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu helpt Tess gedreven ondernemers om meer omzet te genereren met social media marketing. Na een sessie kan jij vol enthousiasme aan de slag met doelgerichte acties. Zodat jij social media kan inzetten op een manier die bijdraagt aan de groei van jouw onderneming.

Foto door: Gabrielle de Kok, Be Louder

Bestel je ticket

We zijn druk bezig met het bepalen van de datum. Tickets zijn binnenkort te koop!