Learn & Connect #5 - uitverkocht

Personal branding

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

Over de training

Jij bent goed in wat je doet. Maar hoeveel anderen zijn dat ook?

De freelancers schieten als paddenstoelen uit de grond, waarschijnlijk ook in jouw vakgebied. Alleen goed zijn is daardoor niet langer genoeg. Je zult een manier moeten vinden om op te vallen. Om de rode paddenstoel met witte stippen te zijn, tussen de saaie, bruine zwammen om je heen.

Het is een aardig cliché, maar hoe cliché ook, het is wel waar: mensen doen zaken met mensen. Jouw potentiële klanten willen een connectie met jou voelen, zich met jou kunnen identificeren. Dat is misschien nog wel belangrijker dan hoe goed je bent. Laat dus je persoonlijkheid zien! Als je dat niet doet kunnen mensen nooit op een dieper niveau met je connecten. Wat drijft je? Volgens welke waarden leef en werk je? Wat maakt jou anders dan al die anderen?

Tijdens Learn & Connect #5 vertelt Sylvia Heeren je alles over personal branding. Wat kan een goede personal brand betekenen voor jouw bedrijf en vooral: hoe bouw je hem op?

We gaan direct aan de slag, zodat jij aan het einde van de avond precies weet wat jou zo’n bijzonder paddenstoeltje maakt.

Waar & wanneer

 • 9 april 2020
 • Van 19:00 tot 21:00
 • Office Stories - Verbeetenstraat 10, Breda
 • 25,- excl. BTW

Dit ga je leren:

 • Waarom het belangrijk is om een personal brand te bouwen en hoe dit jouw bedrijf helpt.
 • Hoe personal branding jou helpt om met de leukste klanten samen te werken.
 • Waarom je geen influencer hoeft te zijn om een personal brand op te bouwen.
 • Hoe je jouw persoonlijke visie, missie en core values vormt en wat je daar aan hebt.
 • Waarom je why vinden belangrijk is, maar dat het nog vaak fout gaat én wat je dan wel moet doen om mensen aan je te binden.
 • Verschillende voorbeelden ter inspiratie voor jouw eigen branding
 • Je maakt jouw eigen personal branding mindmap, de leidraad voor al jouw content

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden.

Anderen over de training

Over de trainer

Sylvia heeft altijd al interesse gehad in branding. Als kind analyseerde ze wat reclames zo goed maakte en bedacht ze eigen concepten. Zo maakte ze op de basisschool een tijdschrift en had ze op haar 16e een eigen modeblog, samen met Marit. Na haar studie ging Sylvia fulltime aan de slag als projectmanager in de e-commerce en kreeg ze vooral indirect met branding te maken. Tot ze een fotografiecursus volgde en een fotografiebedrijf startte om wat bij te verdienen met haar hobby. Door haar sterke personal brand liep dat al snel uit de hand. Het bedrijf groeide zo hard dat ze haar fulltime baan moest opzeggen. Inmiddels heeft ze haar passie helemaal gevonden en helpt ze andere bedrijven met het neerzetten van een sterk merk.

Bestel je ticket