Learn & Connect #4

Acquisitie met LinkedIn

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

Over de training

LinkedIn is een geweldig acquisitiekanaal voor dienstverleners. Dit zakelijke netwerk is er op ingericht om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Toch gebruiken veel freelancers het weinig of op de verkeerde manier. Zonde!

Zie jij de mogelijkheden van LinkedIn wel, maar weet je niet precies hoe je het moet aanpakken? Of ben je al een tijdje actief op LinkedIn, maar komt er nog maar weinig uit? Dan is dit je kans.

Marit Vervaart haalt 70% van de omzet van haar goedlopende bedrijf uit LinkedIn. Heeft ze het even wat rustiger? Dan draait ze aan wat LinkedIn-knoppen, zodat de aanvragen bijna vanzelf in haar mailbox verschijnen. Met haar marketingtips, templates en opinies heeft ze inmiddels een mooi aantal trouwe volgers verzameld. Een aantal van haar posts werden 100.000 x bekeken. Tijdens Learn & Connect deelt Marit Vervaart al haar LinkedIn-geheimen met je. 

Bovendien zet ze je direct zelf aan de slag. Haar filosofie is namelijk dat je niet te veel tijd aan plannen en strategieën moet besteden, maar gewoon moet beginnen!

Waar & wanneer

Dit ga je leren:

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden.

Marit Vervaart - Mede-Eigenaar Office Stories

Over de trainer

Marit Vervaart is mede-eigenaar van Office Stories en werkt daarnaast als freelance content- & CRO-specialist onder de naam FastMotion. Met haar bedrijf helpt ze andere bedrijven bij het creëren van effectieve content. Content die inspireert, antwoord geeft op belangrijke vragen, een gevoel geeft bij hun merk of die mensen aanzet tot actie. Ze begeleidt haar klanten bij het hele traject: van strategie tot creatie, van analyse tot optimalisatie. Ook van SEO heeft ze verstand, ze weet dus precies hoe je een website bovenaan de zoekresultaten van Google krijgt.

Bestel je ticket