Learn & Connect #3

Start 2020 met een succesvolle blogstrategie

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

Over de training

Ben je als ondernemer wel eens begonnen met bloggen om klanten aan te trekken, maar heeft het je niets opgeleverd? Wil je blogs inzetten als onderdeel van je marketingstrategie, maar heb je geen idee hoe je een goede basis legt? Laat staan hoe je geld kunt verdienen met bloggen? 

Dan gaat deze training jou zeker helpen! In 2 uur leert Danique Plaatzer jou hoe je als ondernemer een goede blogstrategie in kunt zetten waarmee je klanten aantrekt en inkomsten genereert. Ze deelt niet alleen tips & tricks op het gebied van zakelijk bloggen en het schrijven van blogs, maar laat je ook werken aan een persoonlijk blogplan. Zo kun jij in 2020 direct van start gaan met jouw blogstrategie.

De training is heel praktisch en je gaat direct aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Zo kun je de theorie direct toepassen in jouw onderneming. Natuurlijk is er ook de ruimte om vragen te stellen en te sparren met andere ondernemers.

Waar & wanneer

Dit ga je leren:

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden.

Over de trainer

Danique Plaatzer is oprichter van Digital Roadmap en reisblog The Wandering Mind. Een aantal jaar geleden begon ze met The Wandering Mind om mensen te inspireren voor hun volgende reis, maar inmiddels werkt ze samen met grote namen in de reisbranche en heeft ze van haar reisblog een inkomstenbron gemaakt. Vorig jaar kwam ze erachter dat ze het ook enorm leuk vindt om andere ondernemers te helpen van hun blog een succes te maken. Met Digital Roadmap helpt ze daarom andere ondernemers met het opzetten van een contentstrategie en het vindbaar maken van hun website in Google.

Bestel je ticket