Learn & Connect #2

Zo ga je effectief met je tijd om

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

Over de training

Heb je wel eens het gevoel dat er te weinig tijd in je dag of week zit en je niet toekomt aan wat je wilde doen? Heb je soms een ontzettend drukke week gehad, maar kun je achteraf niet terughalen wat voor noemenswaardige zaken je hebt gedaan?

Dan gaat deze training jou zeker helpen! In 2 uur neemt Renate Kruijtzer-Keser je mee in een aantal beginselen van time management. Ze deelt niet alleen tips & tricks over het managen van je tijd, maar ook over de manier waarop je communiceert. Door ruis te voorkomen verwachten alle partijen hetzelfde en weet je zeker dat je met het juiste aan de slag gaat.

De training is pragmatisch en je gaat direct praktisch met de besproken theorie aan de slag. Zo kun je alles wat je hebt geleerd straks ook écht gaan toepassen. Natuurlijk is er ook ruimte om jouw huidige struggles op tafel te leggen. Daar kunnen we allemaal van leren!

Waar & wanneer

Dit ga je leren:

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden. Lekker efficiënt!

Over de trainer

Renate Kruijtzer-Keser is de oprichter van RenaSense. Jarenlang werkte ze als manager in het bedrijfsleven, maar een paar jaar geleden kwam ze erachter dat ze het allerliefst mensen op een hoger plan tilt. Ze specialiseerde zich in training en coaching en startte haar eigen bedrijf. Nu traint ze mensen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Time management valt daar ook onder. Elke training van RenaSense is anders en wordt aangepast op de specifieke behoeften van de deelnemers. Renate vindt het belangrijk dat de tools die ze aanrijkt ook echt toepasbaar zijn in de paktijk. Ze leert je geen trucjes, maar zorgt voor echte verandering.

Bestel je ticket