MENU

Learn & Connect #1

Zo kiezen de leukste klanten voor jou

Ticket kopen

Skills leren waarmee je jouw business naar een hoger niveau tilt én connecten met andere freelancers? Welkom bij Learn & Connect! We beginnen de avond met een inspirerende training en sluiten af met een gezellige borrel. Ontwikkel waardevolle skills, breid je netwerk uit, doe inspiratie op en wissel ervaringen uit. Elke maand bij Office Stories.

#1 Zo kiezen de leukste klanten voor jou

Wanneer: 21 juni
Tijd: 19:00 tot 22:00
Waar: bij Office Stories op Verbeetenstraat 10 in Breda
Prijs: €25,- excl. BTW – pilotprijs! (normale prijs €49,- excl. BTW)

Tijdens de eerste Learn & Connect krijg je een inspirerende training over acquisitie. Hoe kom je als freelancer aan je klanten? En vooral: hoe kom je aan klanten die goed betalen en waar je met veel plezier voor werkt? En nee, daar hoef je echt niet per se een marketingfunnel of uitgebreid marketingplan voor te hebben. Je hoeft ook je “why” niet te weten, je hebt geen visitekaartjes nodig en zelfs een mooie website is geen must.

Wat dan wel? Dat hoor én ervaar je tijdens de training.

Marit Vervaart en Sylvia Coppens zijn eigenaar van Office Stories en daarnaast succesvolle freelancers. Zij delen tijdens de training hun eigen beste tips, maar ook die van succesvolle freelancers om hen heen. En het wordt niet alleen luisteren, de training is lekker interactief en je wordt direct aan het werk gezet. Zo zet je meteen de eerste stap naar meer leuke klanten.

Dit ga je onder andere leren:

✓ Hoe je acquisitie gaat zien als je hulp aanbieden in plaats van als irritante verkoop
✓ Hoe je dicht bij jezelf blijft, zodat je de klanten aantrekt die echt bij je passen
✓ Hoe je een personal brand opbouwt, ook als je niet zo graag foto’s van jezelf deelt
✓ Hoe je jouw netwerk vergroot en effectief inzet
✓ Hoe je over je angsten stapt en in de actieve modus komt
✓ Hoe je het tarief vraagt dat je waard bent
✓ Wanneer je beter “nee” kunt verkopen
✓ Hoe acquisitie een stuk relaxter wordt

Na afloop van de training is het tijd voor een gezellige borrel, zodat je ervaringen kunt uitwisselen en je netwerk kunt uitbreiden. We kunnen alvast verklappen: je netwerk is één van de beste acquisitie-kanalen!

Over Marit en Sylvia

MARIT VERVAART - FREELANCE ONLINE MARKETEER

Marit startte iets meer dan een jaar geleden met FastMotion, een kleinschalig online marketing bureau. In haar eerste maand haalde ze al mooie klanten binnen, door LinkedIn slim in te zetten. Daarna is haar agenda altijd goed gevuld geweest. Inmiddels werkt ze samen met twee andere freelancers en moet ze regelmatig aanvragen afwijzen, omdat ze te vol zit. De huidige uitdaging: de juiste klanten afwijzen en de leukste klanten binnenhalen. Een fijne luxepositie!

SYLVIA HEEREN-COPPENS - FREELANCE ONLINE STRATEEG

Ook Sylvia startte iets meer dan een jaar geleden fulltime met ondernemen. Naast haar baan als projectmanager fotografeerde ze als hobby. Dat liep een beetje uit de hand en al snel had ze zoveel fotografieklanten verzameld dat het niet meer te combineren was. Inmiddels heeft ze haar business weer omgegooid, want het managen van projecten bleef lonken. Creatief bureau Blanc Studios is het resultaat van deze ommezwaai. Al voor de website klaar was zat haar agenda vol met leuke klussen.

CLOSE