MENU

FLEXPLEK HUREN IN BREDA

Een plek waar je fijn kunt werken, waar samenwerkingen ontstaan en waar je elke dag weer geïnspireerd wordt. Dat is wat je krijgt als je een flexplek huurt bij Office Stories. Naast een comfortabele werkplek krijg je als huurder namelijk ook toegang tot een geweldige groep van creatieve, ambitieuze ondernemers. We heten je graag welkom in ons mooie pand in Breda. Word je een onderdeel van onze community?

Bij je flexplek hoort een community

Office Stories is niet zomaar een plek om te werken. Wij geloven dat de mooiste dingen ontstaan als verschillende ideeën, skills en invalshoeken samenkomen. Even samen de meetingroom in voor een brainstormsessie, een goed gesprek tijdens de lunch, samenwerken aan projecten… dat is Office Stories! Als je jezelf bij ons aansluit geef je jezelf veel meer dan een fijne flexplek. Je geeft jezelf de kans om te leren en te groeien! Samen met andere creatieve ondernemers die een passie hebben voor hun vak én voor ondernemen. Je merkt het vanzelf: onze energie werkt aanstekelijk.

EEN FLEXPLEK VOOR 1, 2 OF 4 DAGEN PER WEEK

Als ondernemer is vrijheid belangrijk. Daarom bieden wij verschillende abonnementen, zodat er altijd eentje bij jouw situatie past. Vind je het fijn om een vaste werkplek te hebben? Kies dan voor het abonnement van 4 dagen per week, je mag dan een plekje uitkiezen die helemaal van jou wordt. Kom je liever wat minder vaak bij ons werken, omdat je bijvoorbeeld regelmatig bij klanten zit? Kies dan voor een abonnement van 1 of 2 dagen per week. Je krijgt dan geen vaste werkplek, maar mag plaatsnemen aan één van onze fijne flexplekken.

STRIPPENKAART
Heb je maar af en toe behoefte aan een werkplek? Dan is onze strippenkaart een fijne optie. Je krijgt 8 strippen, die je binnen een half jaar vrij kunt opnemen.. Zolang je van te voren even een plek reserveert kun je komen wanneer je wilt. Lekker flexibel!

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Naast je flexplek krijg je ook toegang tot fijne voorzieningen zoals:

- Supersnelle WiFi
- Gratis verse bonenkoffie en heerlijke thee
- Een meetingroom voor afspraken met klanten en brainstormsessies met medehuurders
- Even chillen? Neem plaats op onze heerlijke bank met een goed boek uit de bibliotheek.
- De warme bakker zit om de hoek en je vindt 2 supermarkten op loopafstand. Heb je spullen die gekoeld moeten worden? Die kun je in de koelkast leggen.
- We lunchen gezellig samen (niet verplicht natuurlijk), zodat er tussen al dat harde werk door ook tijd is voor gezelligheid.
- Je kunt je post bij ons laten bezorgen en je mag ons adres op je website zetten. Het wordt echt jouw kantoor!

KOM JE

SFEER PROEVEN?

Kom een dagje bij ons werken!

FAQS

• WAT VOOR PLEKKEN BIEDEN JULLIE?

Office Stories is een zogenaamde "open office". Je kunt bij ons dus geen apart kantoor huren, maar je huurt een bureau in één grote ruimte. We zijn een kleinschalige co-working space, zodat je echt het gevoel van collega's ervaart.

• WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN?

Flexwerken
Maandag t/m donderdag
7.00u tot 18.00u

Binnen deze tijden bepaal je zelf wanneer je komt. Je krijgt een eigen sleutel en kunt dus zelf openen en afsluiten.

Verhuur volledige ruimte
Maandag t/m donderdag
19.00u tot 22.00

Vrijdag t/m zondag
9.00u tot 18.00u

• KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN DE MEETINGROOM?

Afhankelijk van je abonnement krijg je 2, 4 of 6 uur per maand toegang tot de meetingroom. Handig als je afspraken hebt met klanten. Wil je langer gebruik maken van de meetingroom? Dat kan tegen betaling. Als huurder krijg je 50% korting op de normale prijzen.

• WAT ALS IK OFFICE STORIES WIL AFHUREN?

Je kunt Office Stories ook in zijn geheel afhuren voor jouw workshop, event of fotoshoot. Als huurder krijg je 30% korting op de normale prijzen.

• HOE ZIT HET MET KOFFIE & THEE?

Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze heerlijke koffie en thee.

• KAN IK OP KANTOOR LUNCHEN?

We lunchen elke dag gezamenlijk op kantoor. Niet verplicht natuurlijk, maar wel leuk. Een mooi moment om even het werk stil te leggen en met elkaar te connecten. De Jumbo en de Lidl zitten vlakbij, dus daar kun je zelf je spullen voor de lunch halen. Er is een koelkast aanwezig waar je jouw spullen in kunt bewaren.

• KRIJG IK KORTING OP EVENTS?

Zeker! We organiseren regelmatig toffe workshops en evenementen. Afhankelijk van je abonnement krijg jij hierop 10, 25 of 50% korting.

• KAN IK POST NAAR OFFICE STORIES LATEN STUREN?

Jazeker, als je een abonnement hebt kun je jouw post hier laten bezorgen.

• MAG IK JULLIE ADRES OP DE WEBSITE ZETTEN?

Ja, dat mag als je een abonnement bij ons hebt.

• WANNEER KAN IK STARTEN?

Je kunt starten wanneer je wilt. We verrekenen het op je factuur als je halverwege de maand begint.

• MAG IK MIJN HOND MEENEMEN?

Je trouwe viervoeter is zeker welkom. Hij kan dan mooi Bruno, onze kantoorhond, gezelschap houden. Mochten er klachten komen van andere huurders, dan kunnen we je wel vragen om hem voortaan thuis te laten.

• WAT ALS IK EEN NIEUWE HUURDER AANDRAAG?

Komt iemand door jou bij ons huren? Dan hoef jij 1 maand geen huur te betalen! Dit geldt alleen als diegene een abonnement bij ons afsluit en niet voor strippenkaarten.

CLOSE