MENU

EVENEMENTENLOCATIE BREDA

Op zoek naar een mooie evenementenlocatie in Breda? Dan ben je bij Office Stories aan het juiste adres! Van vrijdag t/m zondag en in de avonden toveren we onze co-working space om tot een inspirerende locatie voor jouw evenement of workshop.

JOUW EVENT HIER?

INSPIRERENDE EVENEMENTENLOCATIE

Als mensen bij ons binnenstappen krijgen we vaak al snel een compliment over de goede sfeer. Het is huiselijk, maar toch licht en open. Door de natuurlijke kleuren, de vele planten en bloemen en de knusse hoekjes is het gewoon een hele fijne plek om te zijn. Een ideale locatie dus, voor jouw volgende evenement! Borrels, workshops, brainstormsessies, samenwerkdagen, hackathons, teambuilding… Office Stories is op veel manieren in te zetten.

FLEXIBELE OPSTELLING

De indeling van Office Stories is flexibel en kan op verschillende manieren ingezet worden. We maken er graag samen met jou een geslaagd evenement van. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we jouw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar kunnen leggen.

Maximaal aantal personen:
- Staand: 50
- Theateropstelling: 30
- Aan tafel zittend: 20

CATERING DOOR HEERLIJK & HECHT

Wij hebben een samenwerking met Heerlijk & Hecht, een cateraar die (zoals de naam al zegt) heerlijke dingen op tafel zet. Geen worst, kaas en hapjes uit de frituur, maar verfijnde snacks waar de aanwezigen zonder twijfel van gaan watertanden. Je evenement wordt zo direct een stuk specialer. Blijf je een hele dag? Dan zetten we ook graag een bijzondere lunch of lekker diner voor je op tafel. Vanzelfsprekend kunnen we alles helemaal op maat voor je verzorgen.

ONZE EVENEMENTENLOCATIE IS GOED BEREIKBAAR

Office Stories ligt iets buiten het centrum van Breda en is perfect te bereiken met de auto en het openbare vervoer. Vanaf station Breda ben je er zo met de bus en je auto parkeer je gratis in de buurt.

CLOSE