Business model in 1 dag

Je bestaande idee naar het volgende niveau brengen of een vliegende start voor je nieuwe idee? Meld je dan aan voor ‘Business model in 1 dag’.

Tijdens deze dag sta jij als ondernemer centraal. Op basis van je grootste uitdagingen worden er experts vanuit verschillende disciplines en branches betrokken. Zij denken vanuit hun specifieke kennis en ervaring met jou mee. Zo verzamel je in één dag heel veel waardevolle input, die je kunt gebruiken voor het opstellen van je (hernieuwde) business model. 

Hoe vaak heb je experts op gebieden als finance, recht, marketing, ICT, logistiek, branding, productie, innovatie en HR allemaal tegelijk tot je beschikking? En vullen ze elkaar ook nog eens on the spot aan? Enorm waardevol!

 

Waarom?

Wij organiseren deze dag, omdat we een passie hebben voor innovatief organiseren. Daarnaast vinden we het waardevol om mensen bij elkaar te brengen. We geloven dat mensen vanuit verschillende disciplines en achtergronden elkaars input kunnen versterken en van elkaar kunnen leren. Tegelijkertijd verbreedt iedereen tijdens deze dag zijn of haar netwerk. Voor alle partijen aantrekkelijk dus.

Voorwaarden

Om tijdens deze dag maximale waarde te bieden aan de betrokken ondernemer en de experts tot hun recht te laten komen, zijn er een aantal voorwaarden van toepassing:

Interesse?

Ben jij de ondernemer die zich kwetsbaar op durft te stellen en deze kans graag aan wil grijpen? Laat het ons weten via info@officestories.nl. Uit de aanmeldingen selecteren wij een ondernemer en gaan we aan de slag!

Nog vragen?
Bel Marit Vervaart op 0610 99 60 96 of Roeland Verbeet op 0651 19 32 09.

Over ons

Deze dag wordt georganiseerd door Claassen, Moolenbeek & Partners en Office Stories. Zij brengen hun netwerken samen om deze dag tot een succes te maken.

Claassen, Moolenbeek & Partners

Claassen, Moolenbeek & Partners is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor met als missie “ondernemers succesvol(ler) laten ondernemen”. Dat doen zij door ondernemers te ondersteunen bij het formuleren en implementeren van hun strategie. Daarnaast begeleiden zij ondernemers bij bedrijfsoverdrachten en het verkrijgen van financiering. Het bedrijf is opgericht in 1983 en heeft 70 partners verspreid over 30 kantoren in Nederland. 

Roeland Verbeet is de partner voor de regio Breda en initiatiefnemer van deze dag. Roeland heeft lange tijd in de financiële sector gewerkt. De eerste jaren van zijn carrière was hij accountmanager Private Banking / Financieel Planner voor de ondernemer in privé. Daarna heeft hij de stap gezet naar leidinggevende functies binnen het management en directies van lokale banken.

Tevens heeft hij halverwege zijn bancaire loopbaan de switch gemaakt van de particuliere naar de zakelijke dienstverlening. Hierdoor is hij zowel in staat om de ondernemer te adviseren over zijn bedrijf als over zijn privé situatie.

Als strategisch gesprekspartner en adviseur kenmerkt de stijl van Roeland zich als luisterend, prikkelend, ondernemend en pragmatisch. Deze eigenschappen heeft hij ook ingezet bij het ontwikkelen van eerdere programma’s voor ondernemers om hen te kunnen laten groeien op het gebied van strategie, innovatie, duurzaamheid, financiën, ICT en HRM.

 

Office Stories

Office Stories is een co-working space in Breda, gericht op creatieve ondernemers. Ze verhuren niet alleen werkplekken, maar organiseren ook regelmatig netwerkevents en trainingen. Sinds de opening in december vorig jaar hebben zij een mooi netwerk aan talentvolle creatievelingen opgebouwd. Deze dag zal bij Office Stories plaatsvinden.

De eigenaren van Office Stories hebben beide ook ondernemingen in de creatieve sector.

Marit Vervaart is freelance online marketeer onder de naam FastMotion. Zij helpt bedrijven om zoveel mogelijk relevante bezoekers naar hun website te trekken én om deze vervolgens de gewenste acties te laten ondernemen. Het invullen van een contactformulier of het aanschaffen van een product bijvoorbeeld. Ze focust zich voornamelijk op copywriting, SEO en webanalytics. Marit is kritisch, creatief en analytisch. Ze weet complexe zaken terug naar de kern te brengen en duikt gemakkelijk in de huid van jouw klant. Zo zorgt ze voor een helder verhaal dat raakt.

Sylvia Heeren-Coppens is eigenaresse van Blanc Studios. Dit creatieve bureau brengt verschillende freelancers bij elkaar om ondernemers te helpen bij het neerzetten van een krachtige brand. Of het nu gaat om foto’s, video’s, teksten, grafische vormgeving of een volledig nieuwe website, Blanc Studios regelt het. Sylvia heeft een achtergrond in project management en brengt gemakkelijk structuur aan. Daarnaast is ze sterk in het bedenken van concepten. Zo ontwikkelde ze het concept voor Kleine Dromers, haar eigen bedrijf gericht op kinderfotografie.