Branding cursus voor ZZP'ers

Dat jij jezelf als ZZP’ers moet onderscheiden weet je wel. Want hoewel andere ZZP’ers dezelfde dienst aanbieden als jij, wil je precies die klanten aantrekken die bij jou passen. Maar voordat je de klanten kan aantrekken die bij jou passen, moet je eerst heel goed weten wie je zelf bent en wat je te bieden hebt. Wat maakt jou zo anders en op welke manier zet jij jezelf in de markt?

Tijdens deze training krijgen we dat helder. We zorgen er voor dat je precies weet waar jij voor staat en hoe je dat op een passende manier kan uitstralen, zodat jou verhaal staat als een huis.

Voor wie

Waar & wanneer

Na deze cursus heb je:

Dit gaan we behandelen tijdens de branding cursus voor ZZP'ers

Over de trainer

Sylvia Heeren is mede-eigenaar van Office Stories en werkt als freelance  merkstrateeg. Ze heeft haar bedrijf zo ingericht dat het helemaal past bij haar persoonlijkheid waardoor ze kan ondernemen vanuit en sterk fundament en er geen afleiding meer bestaat van indrukken van buitenaf. Ze staat bekend om haar praktische en nuchtere aanpak, maar wel in combinatie met de emotionele en psychologische aspecten van branding. Door middel van deze combinatie zorgt ze er voor dat jij emotionele verbinding kan krijgen met jou klant en dat je een functionele WOW-factor neer kan zetten. 

Bestel je tickets